Manhattan 424868

Manhattan 424868

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Mennyezeti tartó kivetítőhöz, magassága állítható 110 - 197 cm között, 360°, 15 kg, Manhattan Universal

Távolság a faltól: 110 - 197 cm
Dönthető 15°-kal, forgatható 360°-kal
Tartóerő (max. ) 15 kg
Masszív alumíniumszerkezet hosszabbító rúddal és kábelvezetővel.

A Manhattan Universal mennyezeti tartó a kivetítőt (beamer) magas helyzetben tartja, biztosan és szorosan. Az optimális irányozásról és a rugalmasan állítható látószögről nem kell lemondani, mivel a készülék dönthető, 360°-kal elforgatható, és a magasságot is lehet állítani, ami az ideális képminőséget biztosítja. A kivetítő biztonságáért sem kell aggódni, mert az alumíniumszerkezet ugyan pehelykönnyű, de különlegesen masszív és nagy teherbírású. A beépített kábelvezetőbe ezen kívül az áram- és csatlakozókábelek elrejthetők. Ideális kivetítő tartozék házimozihoz, rendezvény termekhez, irodában, kereskedelemben, videókonferenciákon és más ipari alkalmazásokban is.

Jellemzők:
Egyszerű telepítés, ideális irodai, otthoni és üzleti alkalmazásokhoz

Műszaki adatok:
Döntési tartomány (felfelé): +15 ° · Döntési tartomány (lefelé): -15 ° · Forgatható: Igen · Méret, hossz: 18.8 cm · Méret, magasság: 197 cm · Méret, szélesség: 18.8 cm · Padló/mennyezet távolsága (max. ): 197 cm · Padló/mennyezet távolsága (min. ): 110 cm · Szín: Ezüst · Súly: 3.8 kg · Tartalom: 1 db · Tartó jellemzők: Állítható magasságú · Tartó típus: Kivetítő mennyezeti tartó · Tartóerő (max. ): 15 kg

Szállítás tartalma:
Univerzális mennyezeti tartó kivetítőkhöz, Rögzítő anyag, Szerelési útmutató.



Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.